Domotica & elektriciteitswerken

Wenst u extra comfort in uw woning of appartement? Elvetico adviseert u graag bij het kiezen van de juiste systemen die uw leven eenvoudiger en comfortabeler maken. Vraag ons gerust een vrijblijvende offerte op maat.

Enkele toepassingen

Hoog kwalitatieve materialen en plaatsing

Wij plaatsen niet alleen alles wat met domotica te maken heeft, maar verzorgen ook algemene en gespecialiseerde elektricitetiswerken. Na 15 jaar ervaring beheersen we ons vak van a tot z. Bovendien adviseren we u graag bij het kiezen van de juiste verlichting en het bepalen van de juiste plaats van elk onderdeel.

Omdat we zowel domotica als elektriciteit verzorgen, kunnen we al uw wensen op gebied van comfort en veiligheid perfect op elkaar afstellen. We doen dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. Als u dat wenst, kunt u stap voor stap uw installatie opbouwen.

Elvetico installeert enkel merken die hun kwaliteit meer dan bewezen hebben. Zo garanderen we u jarenlang plezier en comfort. 


Bent u op zoek naar een vakman die alle kneepjes van het vak kent en steeds gaat voor absolute kwaliteit? Contacteer dan Elvetico te Sint-Katelijne-Waver en nodig ons uit om advies uit te brengen en een gratis offerte te maken. 

Op de andere pagina's vindt u informatie over alle diensten die we aanbieden: verlichtingzonnepanelenbeveiligingvideo, telefoniehomecinema, muziekwarmtepompensanitair en verwarming