Warmtepomp plaatsen Mechelen


Kies voor Elvetico als u een warmtepomp wilt plaatsen in Mechelen. Wij zijn een technisch installatiebedrijf en hebben al meer dan 15 jaar ervaring
 
Een warmtepomp plaatsen in Mechelen
U hebt het snel koud en daarom zet u regelmatig de verwarming een graadje hoger. U weet dat het niet goed voor het milieu is, maar zelfs met een dikke trui aan, heeft u het anders te koud. Het liefst zou u uw woning meer ecologisch en zuinig willen verwarmen. Met en warmtepomp is dit mogelijk. Elvetico heeft vijf soorten:
  • Grond-water;
  • Water-water;
  • Lucht-lucht;
  • Een hybride systeem waarbij een warmtepomp gecombineerd wordt met een gasketel.
Als u de warmtepomp laat plaatsen in Mechelen, dient u er rekening mee te houden dat een warmtepomp het meest efficiënt zijn werk kan doen als de temperatuur die u vraagt, niet te hoog is.
 
Ook zomers te gebruiken
In de zomer is de waterpomp bovendien goed te gebruiken om het zwembad in uw tuin te verwarmen. Zo hebt u heel het jaar door plezier van uw investering. Wilt u graag dat Elvetico een warmtepomp komt plaatsen in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Stel ze dan gerust door ons even te bellen: 0032 (0)15 55 41 44.