Zonnepanelen zijn prima investering

Wenst u zonnepanelen te plaatsen en hebt u graag advies omtrent het type en het aantal? Of vraagt u zich af wat zo'n installatie u zou kosten nu de prijzen fel gedaald zijn? Elvetico uit Sint-Katelijne-Waver geeft u graag advies en nuttige tips voor en na de plaatsing.

Soorten zonnepanelen

Grosso modo bestaan er twee soorten zonnepanelen:
  • monokristallijne panelen

  • polykristallijne panelen

De eerste soort is de duurste in aankoop, maar biedt de beste prestaties. Polykristallijne panelen zijn goedkoper en hebben een lager vermogen. Deze laatse worden vooral geïnstalleerd op daken met een minder goede invalshoek van de zon. Ze bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een rendabele keuze

Zoals u weet, ontvangt u geen groenestroomcertifikaten meer als u zonne-energie produceert. De reden hiervan is eenvoudig; certificaten zijn niet meer nodig om zonne-energie rendabel te maken. U plaatst dus beter zonnepanelen dan uw geld op de bank te laten staan. Bovendien gaat de prijs van elektriciteit op korte termijn sterk stijgen zodat zonnepanelen alsmaar interessanter worden.

Meer info

Contacteer ons gerust met al uw vragen en vraag een offerte op maat van uw behoeften.

Op de andere pagina's vindt u informatie over al onze diensten: domoticaverlichtingbeveiligingvideo, telefoniehomecinema, muziekwarmtepompensanitair en verwarming