Zonnepanelen installateur


U kunt bij Elvetico Sint-Katelijne-Waver terecht als u een ervaren zonnepanelen installateur zoekt. Wij helpen u graag op het gebied van sanitair, elektriciteit en airco. Ook op het gebied van ecologische installaties hebben wij expertise.
 
Kiezen voor een professionele zonnepanelen installateur
U probeert altijd te letten op het energieverbruik in uw huishouden. U draait de wassen in het weekend en zorgt ervoor dat de vaatwasmachine helemaal vol is, voordat u aan hem aanzet. Ook trekt u een dikke trui aan als u het koud hebt waardoor u de verwarming niet hoger hoeft te zetten. Dan wijst een vriendin u op het feit dat u met zonnepanelen nog energiezuiniger kunt leven. Bij Elvetico Sint-Katelijne-Waver vindt u al snel een betrouwbare zonnepanelen installateur.
  • Onze zonnepanelen zijn verkrijgbaar in twee soorten;
  • De wat duurdere monokristallijne panelen die voor het beste rendement zorgen;
  • De wat minder prijzige polykristallijne panelen, die u kunt plaatsen op een dak die een minder goede invalshoek voor de zon heeft.
 
Contact opnemen
Omdat wij twee soorten zonnepanelen bieden, kiest u bij Elvetico Sint-Katelijne-Waver altijd voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding. U kunt voor vragen of opmerkingen gerust contact opnemen door even te bellen: 0032 (0)15 55 41 44. U kunt natuurlijk ook meteen een vrijblijvende offerte op maat aanvragen bij Elvetico, uw zonnepanelen installateur.