Warmtepomp plaatsen Antwerpen


Laat een warmtepomp plaatsen in Antwerpen maar over aan de professionals van Elvetico. Wij bieden u graag een volledig pakket van diensten aan als het gaat om ecologische installaties zoals warmtepompen en zonneboilers.
 
Een warmtepomp plaatsen in Antwerpen
U draagt graag een steentje bij aan een beter milieu. U eet niet meer dagelijks vlees, en u bent bij het biologische groenteschap te vinden. Bovendien trekt u vaker een dikke trui aan als u het koud hebt, in plaats van meteen de verwarming hoger te zetten. Hoewel u al veel doet om het milieu te sparen, wilt u toch nog een tandje bijzetten. Door een warmtepomp te laten plaatsen in Antwerpen, kunt u uw woning ecologisch en zuinig verwarmen.
  • Door de warmtepomp met vloerverwarming te combineren, bent u nog energiezuiniger bezig;
  • Het circulerende water van vloerverwarming hoeft minder opgewarmd te worden dan dat van een normale centrale verwarming;
  • De warmtepomp doet het best zijn werk als de gevraagde temperatuur niet te hoog is.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Indien u een warmtepomp wilt laten plaatsen in Antwerpen, kunt u bij Elvetico vrijblijvend een offerte op maat opvragen. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar nummer 0032 (0)15 55 41 44.