Zonnepanelen laten plaatsen


U kunt door Elvetico Sint-Katelijne-Waver zonnepanelen laten plaatsen. Wij staan voor u klaar als u oplossingen zoekt om energiezuiniger te leven. Wij hebben een expertise in ecologische installaties maar ook op het gebied van elektriciteit en airco.
 
U wilt zonnepanelen laten plaatsen
U woont met alle tevredenheid in een prachtige woning. Alles is goed geïsoleerd, u heeft een moderne cv ketel en u zet niet zomaar de vaat- of wasmachine aan. Dat u zuinig leeft, ziet u terug op de energienota. Tot u eens praat met de buurvrouw. Zij betaalt nog veel minder energiekosten! Haar geheim? Zonnepanelen. Bij Elvetico Sint-Katelijne-Waver kunt u eenvoudig zonnepanelen laten plaatsen. Bovendien hebben wij twee soorten:
  • Monokristallijne panelen die duurder zijn in aanschaf, maar een hoog rendement bieden;
  • Polykristallijne, die wat goedkoper zijn, maar ook een lager vermogen hebben. Deze zijn vooral geschikt als u een dak hebt met een minder goede invalshoek voor de zon;
  • Door twee soorten aan te bieden, kunt u bij Elvetico voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding kiezen.
 
Contact opnemen
De  zonne-energie van de zonnepanelen houdt uw wasmachine en vaatwasmachine draaiende zonder dat u ervoor hoeft te betalen. Dit zult u snel genoeg terug zien op uw rekeningen. U kunt de zonnepanelen laten plaatsen door Elvetico Sint-Katelijne-Waver als u contact met ons op neemt via het telefoonnummer: 0032 (0)15 55 41 44. Een vrijblijvende offerte vraagt u eenvoudig online aan.